Szórakozás

Ömlött a vér az RTL Klub műsorában

Kemény csatát vívott ma este Gergő és Csaba a VV ringjében. Beverték egymás orrát, fröcsögött a vér.

Vera, Seherezádé, Attila és Gergő – ők négyen nyerték meg a ValóVilág első ökölvívó mérkőzését, és ezáltal mindannyian védettséget szereztek. A lányok összecsapásai viszonylag barátságosra sikerültek, senki nem sérült meg komolyabban. Sőt, Seherezádé még a fájós keze ellenére is ki tudta verni Kingát. A szőke hisztérika ezúttal sem tudta elviselni a vereséget ,és a mérkőzés végén zokogásban tört ki. Sőt még a bírók döntését is megkérdőjelezte, szerinte ellenfele sportszerűtlenül bokszolt.

A fiúk mérkőzései már nem sikerültek ennyire barátságosra. Attila rendesen csépelte a nála jóval kisebb és kövérebb Pétert. Mindenki egyetértett vele, hogy egyértelműen Attila volt a jobb a ringben. Gergő és Csaba mérkőzése azonban jóval több vitát generált. Erdei Zsolt szerint Csabának kellett volna nyernie, a bírák mégis Gergőt látták jobbnak. A fiúk szó szerint összeverték egymást. Mindkettejük orra betört, ömlött a vérük. Szerencsére azonban egyikük sem szenvedett maradandó károsodást.

Az ökölvívó gála után újabb izgalmak következtek a ValóVilágban. Bár a legtöbben Verára szerették volna tenni a kiválasztó jelet, ő ugyebár védelmet szerzett a gálán. Így végül Csaba lett a kiválasztott, neki biztosan párbajoznia kell a bennmaradásért. A fiú a kiválasztás végén elmondta, nem lepte meg a többiek döntése.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik