Szórakozás

Kislánya balesetéről vallott az RTL sztárja

Családi történeteket elevenített fel Wolf Kati és Náray Erika. Kati elmesélte, hogy egyik alkalommal borzalmas élményben volt része, mert négy éves kislánya megégette az ujjait.

Az X-Faktor felfedezettje mindig is nagyon figyelt arra, hogy gyerekeit ne érje baleset. Egyik alkalommal azonban mégis nagyon megijesztette az akkor négyéves kislánya. Bár többször is elmondta neki, hogy nem szabad a forró infralámpához érni, és ezt a gyerek mindig be is tartott, egyszer mégis baj történt.

Egy óvatlan pillanatban, amíg Kati egy másodpercre félrenézett, a kicsi kíváncsiságtól vezérelve ujjaival megvizsgálta a lámpát. Anyukája azonnal ott termett, de addigra a kislány keze kis területen megégett. Kati szerint az egész borzalmas volt, pedig csak az ujjbegye perzselődött meg gyermekének. Természetesen azonnal ellátta csemetéjét, órákig hűtötte a sérült kezét és speciális készítménnyel is befújta.

Náray Erikát is nagyon megrémisztette egyszer a gyermeke. A kislány ugyanis egy szétvágott vezetéket akart a konnektorba dugni, de szerencsére édesanyja jelen volt és megakadályozta, hogy tragédia történjen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik