Szórakozás

Rettentő bunkó volt a TV2 sztárja – élő adásban alázta vendégét

"Végre nem Csézyt küldjük az Eurovíziós Dalfesztiválra" - sóhajtott fel Majka. Nagyon gonosz.

Tolvai Renit hosszasan dicsérte, Csézyre azonban negatív megjegyzést tett Majka az Esküdj!-ben. A szőke Megasztár-győztes vendégként szerepelt a műsorban, ahol elmesélte, készül az Eurovíziós Dalfesztiválra. A műsorvezető az énekesnő kedvéért egy “Single Ladies”-produkcióval is készült, amelyet női ruhában, harisnyában adott elő.

Reni arról beszélt, nem tudja még, ő megy-e a versenyre, Majka pedig megragadta az alkalmat, hogy másik vendégének, Nagy Tamás koreográfusnak (a Nox egykori tagjának) beszóljon. “Végre nem a Noxot küldjük ki” – gúnyolódott, és gonoszkodva hozzátette: “most már olyan jó lenne, ha nem a Csézy vagy a Nox menne, hanem tehetséges, kedves emberek”.

Bizonyára sokan emlékeznek arra, hogy a zenészszakma 2008-ban megdöbbenésének adott hangot, amikor az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti döntőjének végén kihirdették az eredményt: Csézy nyert, aki mindaddig szinte ismeretlen volt a popszakmában. Az énekesnő – ahogy várható is volt – a belgrádi versenyen nem jutott be a döntőbe.

Tény, hogy Csézy azóta sem szerzett magának igazi rajongótábort, és ez lehet az oka Majka megjegyzésének is, ami leginkább azért tűnt övön alulinak, mert az énekesnőnek – ismert okok miatt –  most amúgy is van elég baja.

Az egykori Nox zenekar egyébként a 2005-ös eurovíziós versenyen képviselte hazánkat, és a 12. helyezést érte el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik