Szórakozás

Bevallotta gyerekeinek a magyar sztár: örökbe fogadta őket

Terry Black elmondta gyerekeinek, hogy nem ő a vér szerinti édesapjuk. A kicsik jól fogadták a hírt.


Fotó: Kummer János

A gyerekek csupán néhány naposak voltak, amikor az egykori transzvesztita előadó magához vette őket. Danikának és Fannikának ugyanaz a nő az édesanyja, de születésük után mindkettőjükről lemondott. Az asszonynak állítólag 14 gyereke született, de egyiket sem ő neveli. Terry örökbefogadott gyerekei most 10, illetve 7 évesek, és soha nem kérdezősködnek az igazi családjukról.

Terry azt mondja, nem készült nagy vallomásra, az egész vallomás hirtelen történt. Éppen az örökbefogadásról beszéltek a rádióban, amikor Dani megkérdezte tőle, mit jelent a kifejezés. A híresség ekkor azt mondta, az örökbefogadás az, ahogyan ők hozzá kerültek. A kisfiú azonnal megértette, miről beszél. Később egyébként éppen Dani volt az, aki húgának részletesen beszámolt arról, hogyan kerültek jelenlegi papájukhoz.

A pszichológusok szerint az a jó, ha egészen pici korban tudatja a szülő a gyerekkel az örökbefogadást. Minél tovább húzza az időt, annál nagyobb az esély arra, hogy a kicsi mástól tudja meg, mi történt. Ez pedig károsan hathat a pszichés fejlődésére. Ma már a szülőknek külön tanfolyamot is tartanak arról, hogyan kell a gyerekkel közölni az örökbefogadást. Többnyire azt javasolják, hogy azt kell tudatosítani a kicsikben, nem a jelenlegi anyukájuk pocakjában voltak, hanem egy másik nénijében, ettől függetlenül ők teljes értékű tagjai a családjuknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik