Szórakozás

18 kg-t hízott a magyar énekesnő – nem foglalkozik vele

Judy eddig 18 kg-t hízott várandóssága alatt és még három hete van hátra a szülésig. Azt állítja, most egyáltalán nem érdekli a súlyfelesleg, majd diétázik azután, hogy már nem szoptat.

Az énekesnő hízása valóban látványos, ugyanakkor még jól is áll neki. Elárulta, hogy többen is megjegyezték már, egészen kisimult az arca, ragyogóan néz ki. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem akar lefogyni a szülés után, de majd csak akkor kezd diétába, ha kisbabája már nem anyatejet kap. Szoptatás alatt ugyanis szigorúan tilos koplalni, és ezt Judy is jól tudja. Azt is elmondta, állapotosan semmit nem akar megvonni magától, amit megkíván, meg is eszi.


Fotó: TV2

A baba már 3 kiló körül van, és még három hete van, hogy gyarapítsa a testsúlyát. Az orvosok szerint az énekesnő gyermeke 3,5 kiló körül lesz, amikor meglátja a napvilágot. Judy elpanaszolta, hogy egyre nehezebb számára a hatalmas súly, de egyébként jól van.

A terhességgel foglalkozó tanulmányok szerint az lenne az ideális, ha egy kismama 9-12 kilónál nem szedne fel többet a terhesség idején. Ez ugyanis még könnyen leadható. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szoptatás alatt a legtöbb nő visszanyeri a várandósság előtti súlyát. Ám, ha valaki egyébként is hajlamos a hízásra, bizony húsz, vagy annál is több kilót is felszedhet a 9 hónap alatt. Ezt azonban már csak kemény edzések árán lehet ledolgozni, sokaknak egyáltalán nem is sikerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik