Szórakozás

Megbetegedett a terhes magyar sztár – Minden percben szülhet

Már csak három hét, és megszületik Judy első gyermeke. Ezért is veszélyes, hogy az énekesnő épp most betegedett meg. Szerencsére megtalálták a megfelelő gyógymódot a problémájára, amely sem rá, sem a babára nem ártalmas.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Nem tisztázott, hogy Judy egyszerűen csak megfázott, vagy elkapott valamit, mindenesetre influenzaszerű tünetei vannak. Mint mondja, sokat volt mostanában hidegben és huzatos helyiségben, ugyanis új otthonukban csak néhány napja készült el a fűtési rendszer. Persze mindig jól felöltözött, ám lehet, hogy mégis így fázott meg. Néhány napja köhög, folyik az orra és rossz a közérzete. Az énekesnő korábban sem pártolta az antibiotikumot és egyéb gyógyszereket, most azonban pláne nem hajlandó semmit bevenni. Szerencsére várandóssága nyolc hónapja alatt eddig semmiféle betegsége nem volt, így nem kellett alternatív gyógymódot keresnie. Most azonban megtörtént a baj, így kikérte egy szakember véleményét, mivel kúrálhatná magát.

Az énekesnő megfázására homeopátiás készítményeket javasoltak, ami szerencsére használ neki. Állítja, korábban nem hitt a „homeopátiás bogyókban”, de most saját bőrén is tapasztalja jótékony hatásukat. Korábban egyébként a babagondozási tanfolyamon is javasolták nekik ezt a fajta alternatív gyógymódot. Judy már most eldöntötte, születendő gyermekét is homeopátiával gyógyítja majd, ha arra esetleg szükség lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik