Szórakozás

Ezért nem esik teherbe Liptai Claudia?

Elképesztő találgatások Liptai Claudiával kapcsolatban. Életmódja miatt nem esik teherbe a műsorvezető?

Talán nincs még egy olyan médiaszemélyiség Magyarországon, akivel kapcsolatban annyi találgatás látna napvilágot, mint Liptai Claudia. Ennek azonban csak az egyik oka, hogy a műsorvezetővel “mindig történik valami”. Az igazi magyarázat abban rejlik, hogy Claudia jó ideje nem nyilatkozik újságíróknak, így csak találgatni lehet, mi is történik vele valójában.

Az aktuális és egymásnak ellentmondó mendemondák szerint Liptai babát vár vagy gyereket szeretne, de nem esik teherbe. Az információkat senki nem cáfolja és nem is erősíti meg. Az egyedüli nyilatkozó az ügyben a tévés papája, ám az ő hitelessége is megkérdőjelezhető, hiszen körülbelül éppen annyit beszél Clauval, mint bármelyikünk. Liptai István maga is bevallja, hogy nagyon ritkán látja a lányát. A legutóbb azonban az egyik hetilapnak erről beszélt, Clau és kedvese Péter a “gyerekprojekten” dolgoznak egy ideje. Felmerül a kérdés, vajon miért nem esik teherbe Claudia?

Nem kizárt, hogy a műsorvezető korábbi életmódja, nevezetesen a fogyasztószerek szedése nehezíti a gyermekáldást. Claudia egyébként maga sem tagadta, hogy mennyi mindent megtett a karcsúsodása érdekében. Egy évekkel ezelőtti Mokkában – még jókora túlsúllyal  – így vallott: “Mondhatnám, hogy én soha, semmit nem vettem be annak érdekében, hogy lefogyjak. De én mindig mindent kipróbáltam…”.

A TV2 reggeli műsorában ugyanekkor Zacher Gábor toxikológus elmondta, a pajzsmirigyműködéstől kezdve a hormonháztartásig mindenbe beavatkozhatnak a fogyasztószerek, főleg azok, amelyeket a feketepiacon lehet kapni.

Ezek a bogyók szélsőséges esetben halált is okozhatnak, így egyáltalán nem valószínűtlen feltételezés, hogy a későbbi gyermekáldás menetébe is “beleszólhatnak”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik