Szórakozás

Gyerekei helyett mellműtétre költene TV2 sztárja

Válásra nem volt, mellmegnagyobbító műtétre lenne pénze ÖsszeEsküvők Másának? A kétgyermekes valóságshow-játékost furcsa értékrendjéért támadják.


Fotó: TV2

Internetes kommentelők töprengenek nap mint nap azon, miként lehetséges az, hogy Mása a hétvégén ötödször is megnyerte az összecsapást. Tény, a rajongók között alig-alig látunk olyat, aki a kétgyermekes édesanyának drukkolna, az orosz menyasszonyjelölt szurkolótábora nem tudni, hol van, amikor ki kellene állniuk kedvencükért.

A nézők – úgy tűnik – a mai napig nem bocsátották meg Másának a hazugságát, de a leginkább azért támadják, mert a lány hónapokra édesanyjához küldte kisgyerekeit, ő pedig önfeledten szórakozik. Úgy vélik, nem is anya az ilyen, és mélyen elítélik. Mása egyik kijelentése a minap azonban végképp kiverte a biztosítékot az ÖsszeEsküvők rajongói között. A lány arról beszélt, hogy szeretné megnagyobbíttatni a kebleit, ami köztudottan nem két fillérbe kerül. A kritikus nézők nem értik, miért fontos ez annyira számára, hiszen tudni lehet, hogy az édesanya komoly anyagi gondokkal küzd. Ezt ő maga jelentette ki, amikor a műsorkészítők kérdőre vonták, hogy miért nem indította el a válását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik