Szórakozás

Micsoda blamázs: porig alázták Alekoszt – Álomgázsiért se kell

Nincs az a pénz, amiért akár csak egy napra összeállna Mása Alekosszal.

Hetek óta próbálja Alekosz megfűzni Mását arról, hogy “álljon össze” vele, és vigyék el az ÖsszeEsküvők fődíját. (Persze ez csak akkor lehetséges, ha a kétgyermekes anyukát és férjét a bíróság is szétválasztja – bár erről a Rezidencián senki nem beszél.) Eleinte úgy tűnt, az orosz arajelöltet megszédítette a pénz ígérete, és arról vallott, küzdeni fog a nyereményért. A későbbiekben azonban úgy alakult, olyannyira taszítja Alekosz, hogy nincs az az álomösszeg, amiért oltár elé állna vele.

A minap a görög és Mása durva szóváltásának lehettünk tanúi, a két játékos kölcsönösen primitívnek tartja egymást, bár nagyon valószínű, Alekosznak inkább csak savanyú a szőlő. A “válófélben lévő menyasszonyjelölt” egy darabig tűrte játékostársa mocskolódását, majd kifakadt: “Ha én innen kimegyek, meg fogom találni a páromat, és boldog leszek, de te.. , neked csajaid lesznek, neked szőke buta p..áid lesznek, te soha a k. életbe nem leszel boldog, mert kint is játszol” – tajtékzott a dühtől.

Mása később Dórának bevallotta, semmiféle kapcsolatba nem kíván kerülni Alekosszal, és azt is hozzátette, ha Mariánnal nem romlott volna meg a kapcsolatuk, vele szívesen bent lett volna a finisben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik