Szórakozás

Bizarr – Csak az óvszerre gerjed Alekosz

Alekosz újabb hiánypótló információt osztott meg a TV2 nézőivel. A görögöt kifejezetten izgatja az óvszer.

Az AIDS világnapja alkalmából szexuálpszichológus látogatott az ÖsszeEsküvők Rezidenciájára. A műsorban történtek ismeretében talán jobb lett volna, ha a szereplők a beköltözés előtt vesznek részt felvilágosító órán. Kiderült, a játékosoknak meg sem fordult a fejükben, hogy akár meg is betegedhetnek, ha védekezés nélkül bújnak ágyba társukkal.

Dr. Csides Kata elmondta, úgy látja, a fiatalok, és nevezetesen a valóságshow-szereplők nem vigyáznak magukra, és keveset tudnak a nemi úton terjedő betegségekről. A beszélgetésből kiderült, hogy például Ricsi édesanyja gondos felvilágosító munkája ellenére sem használ óvszert, a Rezidencia első aktust létesítő leányzója, Renike, pedig kerekperec elutasítja a gumit.


Fotó: TV2

A témához természetesen Alekosz is hozzászólt. A Balekosz és Sosetosz gúnynéven emlegetett görög kijelentette, szerencsésnek érzi magát, ugyanis őt kifejezetten izgalomba hozza az óvszer használata. Megjegyzését hosszú másodpercekig tartó hahotázás követte, még a szexuálpszichológus is majdnem lefordult a székről a nevetéstől. “Érdekes ember vagy te” – tette hozzá.

A világhálót böngészve rábukkantunk Alekosz e témában tett korábbi nyilatkozatára, ami – ha lehet – még bizarabbá teszi kijelentését: “Kifejezetten szeretem az óvszert, izgat, akkor is használom, ha nem muszáj. De az orgazmus előtt már nem kell, akkor lekapom, mert a hölggyel együtt szeretem látni, hogy mi a végeredmény!” – olvashatjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik