Szórakozás

Kelemen Anna magányosan éli mindennapjait

Hosszas hallgatás után a nagy nyilvánosság elé állt Kelemen Anna, aki Joshi Bharatnak vallott az elmúlt évekről.

Évek óta nem adott hírt magáról az egykori playmate, Kelemen Anna. A lány lakcímét és telefonszámát is megváltoztatta, így szinte elérhetetlenné vált a szőkeség – írja a Bors. A dúskeblű lény azonban most hosszú idő után Joshi Bharat műsorában vallott az elmúlt évekről. Annácska úgy érzi, nagyot hibázott, mikor megplasztikáztatta magát. Buta és felelőtlen lépésnek tartja mindazt, amiben egykor hitt és élt.


Fotó: RTL Klub

„Tiszta hülye vagyok, akkoriban lebeszélni nem lehetett, most pedig azt látom, milyen szép az eredeti. Meg akartam felelni a kor elvárásának, ugyanakkor lázadtam. Most már nem lázadok, ma már nem csináltatnám meg a számat, és a melleimet is túl nagynak gondolom – árulta el Joshinak a lány, aki a sztáréletben is csalódott. „Nem ilyennek gondoltam a hírességet. Ez egy tartalom nélküli dolog, még egy szakmám sincs. Egyébként a legőszintébb embernek tartom magam. Ugyanakkor buta is vagyok, átgondolatlan, felelőtlen, sokszor úgy éreztem, nincs vesztenivalóm” – mondta Anna, aki még mindig keresi az igazit. Ám a drogot száműzte az életéből.

„A drogproblémáim megoldódtak. Az is hülyeség volt, mindig egészséges lány voltam, csak kokaint használtam. A kokó egy darabig jó, de utána nagyon paranoid lettem. Csak az orrom és a nyálam folyt, azt néztem, ki követ. Azért hagytam abba, mert attól féltem, valami szerencsétlenség történik” – nyilatkozta a fiatal lány Joshinak, aki szerint Anna egy magányos, szerelemre éhes karakter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik