Szórakozás

Kelemen Anna ezer eurót kért Hajdú Pétertől

Másfél órával a Frizbi forgatása előtt jelezte Anna, hogy nem kíván nyilatkozni. Mindezt annak ellenére tette, hogy ő kereste meg Hajdú műsorát azzal, hogy visszatérne a képernyőre.

– Ezer euróban egyeztünk meg, de ezért a pénzért csak beszélgetnie kellett volna – mondta a Borsnak Hajdú Péter, akit nem ért váratlanul a botrányhősnő húzása.
– Az adást úgy állítottuk össze, hogy Annától függetlenül is teljes legyen – tette hozzá.

A Bors úgy tudja, hogy éjszaka több SMS-t is váltott a producer és a volt playmate, ám reggel, amikor a szerződésben foglaltak szerint megjelent a háza előtt a taxi, melegebb vidékre küldte el a sofőrt.

– A drogügyeiről akart mesélni és arról is, hogy a második alkalommal Havas Henrik miatt gyűlt meg a baja a zsarukkal – mondta a Borsnak az előzetes interjút készítő szerkesztő.
– A Tanár úr ugyanis a videoblogjában mesélt arról, hogy szerinte Anna újra kokainozik, három nappal később meg is jelentek nála a rendőrök, tiltott szerek után kutatva. A elhíresült kutyatámadási üggyel kapcsolatban pedig Mádl Ferenc volt köztársasági elnök feleségét, Dalma asszonyt okolja, akinek unokájával egy házban élt és aki szemtanúja volt Zeusz támadásának. Anna azt állítja, mentőt hívott volna, de a megtámadott Zsuzsa néni nem kérte ezt. Dalma asszony kezét sejti abban, hogy fél órával később megjelentek a helyszínen a rendőrök. Abból a házból azóta a lakók haragja el is űzte Annát, máshol kellett új életet kezdenie. A kokainozásait azzal indokolta, hogy gátlásossága és szereplési vágya olyan távol volt egymástól, hogy csak így tudott a kamerák elé ülni. Élete legboldogabb időszaka volt a Buzera című műsor, amikor tartozott valahová.

– Arra különösen büszke, hogy bár híres lányok is gyakran keresik külföldön szexszel a kenyerüket, ő soha egyiküket sem köpte be – magyarázta a szerkesztő.
– Ugyanakkor – állítása szerint – azért vállalta el, hogy a testét súlyos százezrekért bocsátja áruba, mert annyira szerette a pénzt, hogy bármit hajlandó volt megtenni érte. Hajdúék most pert fontolgatnak ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik