Szórakozás

Radnai: Annácska nem hülye lány

A legújabb hírek szerint Kelemen Anna 40 ezer forintért bárki számára szabad préda.

A Blikk csütörtöki számában azt írta, az egykori playmate ma már annyira lecsúszott, hogy „aprópénzért” is hajlandó bárkivel ágyba bújni. A Mokka péntek reggeli adásának vendége Radnai Péter volt, aki annak idején felfedezte a nyuszis magazin számára Kelemen Annát.

A Playboy volt főszerkesztője a műsorban elmondta, nincs száz százalékig meggyőződve a hír igazságtartalmáról, de elképzelhetőnek tartja, hogy valóban így van.

Radnai a munkája által megismert lányok többségénél jóval értelmesebbnek tartja Annácskát. Véleménye szerint a szőkeségben mindig is megvolt az, ami a többi bombázóból hiányzott, és nem csupán külseje, sokkal inkább az esze miatt ért el sikereket évekkel ezelőtt. Éppen ezért elképzelni sem tudja, hogy mi vezethetett odáig, hogy ma már a könnyebbik utat választotta, és a testét árulja az interneten.

A volt főszerkesztő szerint a lányt megviselhette, hogy a rivaldafénnyel együtt barátai is eltűntek, egyre kevesebbet hívták tévéműsorokba szerepelni, így a pénze is elfogyott, valamint, hogy a média az egyik pillanatban még az egekig emelte, majd a másikban a porba tiporta.

AJÁNLOTT LINKEK:

Anna 40 ezerért bárkinek szolgáltat? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik