Szórakozás

Szenzáció! Békéscsabán a Született feleség

Békéscsabán is lehet még csodát találni. Nekünk Marcia Cross, azaz a Született feleségek Bree-jének tökéletes hasonmását sikerült fellelni.

Autogramot eddig még nem kértek tőle, de az utcán lépten-nyomon megállítják, mióta a Született feleségek címszereplői szupersztárok lettek. A harmincnégy éves, Pálinkás Andrásné, Darida Ildikó (balra) egyébként egy békéscsabai függönybolt vezetője. Ha kell, a vevőkkel foglalkozik, máskor üzletet szervez, vagy éppen függönyt tervez.

Ildikó jól viseli, hogy egy világsztár külsejével el: „Egyelőre még áldás a hasonlóság, a barátaim is sokat szórakoznak rajtam.Például így: ’Engedjenek előre, sztárral vagyunk’. Sokáig nem foglalkoztam vele, hogy így nézek ki, de annyian mondták, hogy ma már büszke vagyok rá. A kedvenc sorozatom viszont a Jóban Rosszban, és a Jóbarátok maradt. Hogy van-e hasonlóság a tévében látható Bree, és az én viselkedésemben? Aki ismer azt szokta mondani a gesztikulálásom nagyon hasonlít az övére.  Az én életem viszont nem egy fordulatos szappanopera. De talán jobb is ez így. Van egy  hétéves kislányom Maja, és egy kisfiam Andráska, ő négyéves. Békéscsabán egy szép kis kertes házban élünk. A férjem, András negyven esztendős, közösen vezetjük a vállalkozásunk. Nálunk senki sem tévémániás, a gyerekeim is inkább kint játszanak az udvaron.”

Ildikó legnagyobb vágya, hogy egyszer találkozzon az igazi Marciával. Azt még nem tudja, mit mondana neki, ám mivel keveset tud angolul, ez egyelőre nem is akkora probléma.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik