Szórakozás

Férje szeme láttára váltott csókot Deutsch Anita

Férjének is végig kellett néznie azt a heves csókjelenettel, amellyel fél év után tér vissza a Barátok köztbe Deutsch Anita.

Fél év kihagyás után visszatér a Barátok köztbe Deutsch Anita, aki szerepe szerint az egyik szereplővel intim közelségbe kerül – írja a Bors. Azt, hogy karaktere, Szilágyi Andrea kivel vált majd csókot nem árulták el, hiszen ez a rész csak jövőre kerül majd adásba. A színésznő bár már nagyon várta a forgatást, aggódott a jelenet felvétele miatt. A kamera mögött ugyanis a férje, Kinizsi Ottó állt.

„Nagyon kíváncsian vártam a forgatást. Azt gondoltam, sokkal nehezebb lesz a férjem jelenlétében elengedni magam, ám érdekes módon a kamerák előtt úgy viselkedtünk, mint a munkatársak. Sőt többen meg is jegyezték, hogy Ottó milyen szigorú volt velem” – mondta a színésznő. Bár a jelenetet többször is elpróbálták a heves csók annyira jól sikerült, hogy a színésznő férje egyből elfogadta azt. Bár otthon a csókcsata már nem került terítékre, férjével gyakran beszélgetnek a színésznő sorozatbeli karakteréről.

„Itthon már nem Ottó a főnök. Sőt őszinte leszek: egy-egy vita során én sokkal lobbanékonyabb vagyok, ő pedig ilyenkor mosolyogva csak legyint. Azt szoktam a fejéhez vágni, hogy mellette még egy jót puffogni sem lehet – árulta el Deutsch Anita.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik