Szórakozás

Kényszerpihenőre küldik a Barátok köztöt

A korábbiakhoz képest nem egy, hanem három hét leállás lesz a téli szünetben a Barátok közt háza táján.

Háromhetes kényszerpihenőre küldik a Barátok közt című sorozatot, amelynek stábja – a megszorítások ellenére is – forgatni fog a téli szünetben – írja a Bors. Az idei utolsó rész december 9-én kerül adásba, ám a színészek egészen karácsonyig forgatnak majd. A csatornának ugyanis csak a sugárzott részek után kell fizetnie a produkciót forgalmazó cégnek. Így a három hétnyi szünettel, amikor nem kerülnek adásba a sorozat epizódjai, jelentős megtakarításra tehet szert az RTL Klub.

„Nekünk csak a lejátszott epizódokat kell kifizetnünk a produkciót gyártó, Magyar Grundy UFA Kft.-nek” – nyilatkozta a napilapnak Kolosi Péter. A sorozat producere, Kalamár Tamás is a spórolást emelte ki a háromhetes leállás legfőbb okaként.

„Összesen hét vagy nyolc epizóddal láthatnak kevesebbet a rajongók. Viszont az ünnepekkel együtt ez valóban tizenöt résznyi szünet lesz. Így már jelentősebb összeget spórol meg az RTL” – nyilatkozta a producere, aki elárulta, gőzerővel készülnek a hatezredik epizódra, mely egy különleges, dupla rész lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik