Szórakozás

Együtt boroztak az RTL Klub sztárjai

Csapatépítő tréningen vettek részt a Barátok közt sztárjai, ahol a finom borok kóstolásán túl számos érdekességet is megtudhattak a borászatról, szőlészetről.

Az Andrássy Kúriában megrendezett első feladaton borfelismerésben mérték össze az erejüket a Barátok közt szereplői, ahol a Kiss Ramóna vezette piros csapat máris jelentős előnyre tett szert, mivel a borlovagként is ismert Várkonyi András könnyen eleget tett a kihívásnak.

A következő fordulókra a Hétszőlő Borászat Rákóczi Pincéjében került sor. Ott a csapatok többek között hordógurításban, venyigevágásban, puttonyozásban, sommelier feladatok elvégzésében mérték össze az erejüket.

Ezek után a Patrícius Borház látta vendégül a Barátok közt szereplőit, ahol a lopózás és a talicskázás versenyszámokon túl megnézhették a pincészetben található egyedülálló gravitációs szőlőfeldolgozó rendszert.

A mindent eldöntő feladatra a tarcali Degenfeld Kastélyban került sor, ahol a csapatoknak megadott alapanyagokból kellett desszertet kreálniuk. Az egész napos versenysorozat győztese a Kiss Ramóna vezette piros csapat lett, a második a Varga Izabella kapitánysága alatt álló kék csapat, míg a bronzérmet az Ábrahám Edit vezette fehér csapat nyerte.

A csapatépítő tréning másnapján Sátoraljaújhelyre utaztak a Barátok közt sztárjai , ahol  kipróbálhatták Közép Európa leghosszabb bobpályáját, valamint látogatást tettek a Magyar Nyelv Múzeumában és megtekintették a Kazinczy Emlékcsarnokot is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik