Szórakozás

Vérlázító: úgy élnek, akár a császárok – Mindent megkapnak az RTL-esek?

„Bármit megkapnak a VV játékosai, amit csak kérnek, miközben mások éheznek?” Ilyen kérdések, illetve kommentek keringenek a világhálón a valóságshow-val kapcsolatban. A Hír24 annak próbált utána járni, mi az igazság.

Drága italok, cigaretták, ételek, új ruhák, exkluzív kozmetikumok. Az internetezők biztos forrásból tudják, hogy a villalakók mindent megkapnak a műsor szerkesztőitől. Ez a pletyka sokaknál kiverte a biztosítékot. Legtöbben azon háborodtak fel, hogy míg a való életben sokak nyomorognak, éheznek, addig a lábukat lóbáló játékosok úgy élnek, mint a császárok. Egyébként jól látható, hogy többen közülük nem is tudnak mit kezdeni a megváltozott helyzettel. Épp néhány napja láthattuk például, hogy Annamari mennyire szegény családból származik, számára esetleg még az is szokatlan, hogy minden nap drága étel kerül az asztalra.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A Hír24 RTL Klubos forrásból megtudta, hogy a játékosok valóban sok mindent megkapnak, persze csak az ésszerűség határain belül. Seherezádé például igényt tart barnítókrémre, amit be is juttatnak neki rendszeresen a villa falain belül. De például az is általános, hogy új ruhákat kapnak a villalakók. Erre egyébként szükségük is van, hiszen szinte mindegyikük meghízott, és a régi holmijaikat már nem tudják hordani. Információink szerint a szereplők azután is megtarthatják a szponzoroktól kapott ruhákat, miután véget ért számukra a játék.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Úgy tudjuk, hogy a kiesett játékosok búcsúzóul még fizetséget is kapnak a csatornától, ám azt, hogy ez mekkora összeg, azt senki sem akarta elárulni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik