Szórakozás

Idegbeteggé vált az RTL Klub sztárja? Kirúgják?

Egyik barátja azt állítja, szerinte Kinga idegbeteggé vált a ValóVilágban. Azt is kijelentette, a lánynak meg kell változnia, különben mindenki elpártol mellőle.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nap, mint nap szembesülhetünk Kinga hisztijével és kiborulásaival a VV összefoglalóiban. Úgy tűnik, mintha a lány egyre rosszabb idegállapotban lenne. Ezzel az egyik barátja is egyet ért. Egy másik ismerőse a Hír24-nek még azt is elmondta, lehet, hogy a szőkeségnek pszichológus segítségére lenne szüksége, hiszen kifordult önmagából. A játékosoknak egyébként lehetősége van szakemberek segítségét kérni, ha megromlik az egészségi állapotuk, de a játék készítői is folyamatosan figyelik őket. Ha baj van, azonnal be avatkoznak, mint ahogyan azt az előző szériában VV Laci esetében is tették.

Kinga barátja azt is elmondta, hozzátartozóinak rossz nézni, ahogy szerettük felőrli magát. Véleménye szerint a lánynak nagy szüksége lenne a családjára, valamint a barátaira, de mint tudjuk, ez a találkozó most biztosan nem jöhet létre. Azt is megtudtuk, hogy a villalakó a kinti életben nem szokott sem kiborulni, sem csúnyán beszélni. Ismerősei emiatt is csodálkoznak. Azt mondják, erről mindenképpen leszoktatják majd a lányt, mert ez a viselkedés a kinti életben nem lesz célravezető számára, sőt éppen emiatt pártolnak majd el mellőle az emberek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik