Szórakozás

Újabb durva titkok Liptai Claudia életében – Mégis terhes?

Gesztesi Károly titkolózik. Olyan az egész, mintha védelmezni akarná volt feleségét, Liptai Claudiát. De vajon mit rejtegethet Claudia? Lehet, hogy mégis várandós?


Fotó: TV2

Az utóbbi időben rengeteg pletyka kering a TV2 sztárműsorvezetőjéről. Többek között azt is suttogják, eltűnésének oka nem más, mint egy titkolt terhesség. Ezt egyelőre még senki nem erősítette meg. Az azonban újra felébresztette a gyanút, hogy egyesek szerint a sztárpár gyermeke, Panka egy ideje édesapjánál tartózkodik.

A Hír24 a kislány lábsérülése kapcsán kereste meg Gesztesi Károlyt, aki arról nem akart nyilatkozni, jelen pillanatban valóban vele él-e Panka. Mosolyogva csak annyit mondott, maradjon ez az ő titka.


Fotó: TV2

A híresség környezetében azonban tudni vélik, hogy a kislány nem véletlenül tartózkodik édesapjánál. A pletykák szerint kímélni akarják a színésznőt. De vajon mitől? Talán éppen attól, nehogy megerőltesse magát, ami egy várandósságnál nagyon fontos tényező?! Titkoljon is bármit Claudia, az biztos, rövidesen lesz valaki, aki végleg lebuktatja. Addig pedig nyilvánvalóan egyre képtelenebb pletykák látnak majd róla napvilágot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik