Szórakozás

Két év után ért véget Tóth Gabi kapcsolata

Két év után szakított az énekesnő Tóth Gabi, és zenész kedvese Roli.

Két év viharos szerelem után pontot tett kapcsolata végére Tóth Gabi és zenész kedvese – írja a Bors. Bár úgy látszott a páros között minden rendben van, viszonyuk már júliusban megromlott, így ekkor egy alkalmai mosolyszünet következett be. Azonban a pár ezt követően is újra kezdte. Úgy tűnt minden rendben, hiszen Gabi karrierje egyre feljebb ívelt. Egyesek szerint éppen ez volt a gond, hiszen párja, Roli eközben sokkal kevesebb fellépéshez jutott.

Mások szerint Tóth Gabi extravagáns megjelenése, temperamentuma és magamutogatása volt az, ami Rolinál kiverte a biztosítékot. Akárhogy is történt a napilap információi szerint a pár két héttel ezelőtt pontot tett kapcsolata végére. Azonban a jelek szerint Tóth Gabi máris vigaszra lelt. Méghozzá a vízilabdázó Kásás Tamás oldalán

„Az egyik budai bisztróból, láttam, hogy együtt jönnek ki november 19-én, szombat hajnalban. Villámgyorsan bepattantak egy taxiba, hogy senki ne vegye észre őket, majd együtt elhajtottak a helyszínről – tudatta a napilap informátora.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik