Szórakozás

Bekötik Tóth Gabi fejét

Az énekesnő karrierje szárnyal és a magánélete is a legjobb úton halad: a párja, akivel két éve van együtt, szeretné feleségül venni.

Közel két évvel ezelőtt kezdődött Tóth Gabi és Nagy Roland szerelme, kapcsolatuk azóta is jól működik, sőt…! Roli, aki korábban a Groovehouse énekesnőjének, Judynak volt a férje – egy frissen megjelent cikk szerint – már Tóth Gabival tervezi az esküvőt.

Az extravagáns énekesnőről nemrég Kasza Tibi készített menyasszonyi ruhás képeket és Gabi azt is elárulta: ő milyen ruhában állna oltár elé.

„Fehér alapon fekete csipkékkel megbombázva. Nyilván valami extrémebb lenne, de azért szeretnék egy kicsit a tradicionális formánál maradni” – mondta a fiatalabb Tóth lány, akinek bár határozott elképzelései vannak a ruhát illetően, a pontos dátumot még nem tudja és nem is sürgeti a dolgot. Hagyja, hogy minden a saját ritmusában történjen.

Gabi az Aktívnak azt is elárulta, hogy imádja, hogy Roli mellet igazi nőnek érezheti magát, sőt azt sem titkolja, hogy már régóta közös kasszán élnek, de azért a kapcsolatukban Roli viseli a nadrágot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik