Szórakozás

Mégsem megy férjhez Tóth Gabi

Az énekesnő és párja, a szintén zenész Nagy Roland papírok nélkül is remekül megvan.

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrég az egyik napilap azt állította, hogy a Megasztár egykori felfedezettje, Tóth Gabi hamarosan férjhez megy, kedvesével ugyanis, akivel már két éve alkotnak egy párt, az esküvőt tervezik.

Gabi korábban elmondta, imádja, hogy Roli mellett igazi nőnek érezheti magát, sőt azt sem titkolja, hogy már régóta közös kasszán élnek. Kasza Tibi kedvéért még esküvői ruhába is bújt, és azt is elárulta, hogy ő milyen ruhában állna oltár elé.

„Fehér alapon fekete csipkékkel megbombázva. Nyilván valami extrémebb lenne, de azért szeretnék egy kicsit a tradicionális formánál maradni” – mondta a fiatalabb Tóth lány, aki a Reggeli keddi adásában cáfolta a bazi nagy lagzi hírét.

„Az esküvőnek és a házasságnak a gondolata nem áll távol tőlem, de jelen pillanatban sokat dolgozunk, el vagyunk foglalva, igazából az esküvő gondolata nem nagyon szokott kettőnk között felmerülni. Úgy élünk így is, mint a házasok” – mondta az énekesnő párja.

Gabi is úgy véli, hogy ráérnek még azzal, hogy hivatalosan is örök hűséget fogadjanak egymásnak, papírok nélkül is nagyon boldogok, de azt elárulta, ha Roli megkérné a kezét, igent mondana neki.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik