Szórakozás

Újabb baleset a ValóVilágban – Kínos videóval

Hatalmasat esett egy magas székkel együtt VV Kinga a villa iskolahetének záróbálján. Az este nem csak számára marad emlékezetes. Veronika Péter miatt annyira elszomorodott, hogy végig sírta a bulit.

Bállal zárták a villalakók az iskolahetet. A lányok hófehér estélyit viseltek, a fiúk pedig szmokingot. Bár megpróbált mindenki igazi arisztokratának tűnni, nem mindenki tudott úrinő maradni. Kinga például hatalmasat esett egy magas székről. Meglehetősen kínos látványt nyújtott, miközben próbált feltápászkodni a földről a báli ruhájában. Noha látványnak kétségtelenül mulatságos volt, ám a lényeg: szerencsére nem törte össze magát.

(Ha kíváncsi vagy a kínos balesetre, íme a videó, a zuhanás 05:12 környékén látható.)


Míg Kinga testileg roskadt meg, addig Veronikának a szíve tört össze a bálban, Péter ugyanis Esztert választotta partnerének. Emiatt a virslis lány persze kiakadt. Ráadásul az ő táncpartnere, Attila is lelépett a bálból, így Alekosz exe egyedül maradt. Ekkor törött el nála mécses. Veronika szerint egyébként Péter azért haragudott meg rá, mert ő elutasította az intim közeledését. A fekete lány kijelentette, fél attól, hogy hamarosan véget ér a barátsága a valóságshow veteránjával. Ugyanakkor a lányoknak elmondta, mint férfi, undorodik Pétertől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik