Szórakozás

Összevarrták a ValóVilág sztárjának csontig vágott ujját

Orvosi ellátásra szorult VV Attila, aki a védettségért folyó küzdelemben baltával megvágta saját ujját. A kezét összevarrták és tetanusz oltást is kapott.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Azt már az eset után leszögezte a csatorna, hogy a durva baleset a játékos felelőtlensége miatt következhetett be, ugyanis az előírások ellenére nem viselte a védőkesztyűt. A favágás közben végül annyira megvágta magát, hogy elmondása szerint csaknem leesett az ujja. A nézők csak azt láthatták, ahogy ömlik a vér.

Természetesen a játékos is nagyon megrémült, nem különben a képernyők előtt ülő hozzátartozói. Attila ugyan később megpróbálta  elviccelni ugyan a balesetet, ezzel pedig különféle fertőzésveszélynek tette ki magát, ám végül orvosi ellátásban részesítették. Az ujján a sebet összevarrták és tetanusz oltást is kapott.

Most már mindenki megnyugodhat, játékos már sokkal jobban van. Szakszerűen ellátták, igaz, a testnevelés alól felmentést kapott. Viccesen megjegyezte, tulajdonképpen azért vágta szét az ujját, hogy elbliccelje a tornaórát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik