Szórakozás

Milliós kárpótlást kaphat Stohl az RTL Klubtól?

Az már nem kérdés, hogy börtönbüntetésének letöltése után Stohlt visszavárja az RTL, az azonban igen, valóban kiemelt figyelmet és gázsit kap-e? A csatorna szerint a pletykának nincs valóságalapja.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A  Hír24 érdekes dolgot hallott egy RTL-es dolgozótól.

„Azt beszélik, hogy a csatorna szeretné kárpótolni Stohlt a kiesett munkája miatt, és ezért valóban hatalmas gázsikat ígértek neki. Azt, hogy ez százezres, vagy milliós nagyságrend, mindenki csak tippelgeti. Az biztos, hogy még az utóbbi is megérné az RTL Klubnak, hiszen Buci népszerűsége valószínűleg az egekbe szökik majd a szabadulása után, ami kiemelt nézettséget hozhat. Ráadásul mindenki tudja, hogy a családja sincs könnyű anyagi helyzetben, biztosan rajtuk is segíteni szeretnének”.

Természetesen a milliós gázsiról szóló pletykákkal az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert is szembesítettük. Azt mondja, a híresztelésből semmi nem igaz, csupán annyi, hogy Stohlt visszavárják a csatornához. Arról azonban egyelőre nem kívántak beszélni, hogy milyen műsort kaphat a jelenleg börtönben lévő színész, aki várhatóan márciusban szabadul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik