Szórakozás

Visszavárja Stohl Andrást az RTL Klub

Szabadulása után is számít a csatorna Stohl András munkájára, akinek biztos helye van az RTL Klubnál.

Márciusban szabadulhat a börtönből Stohl András, akire börtönhónapjai ellenére is számít korábbi csatornája, az RTL Klub – írja a Bors. A képernyős ugyanis éppen akkor hagyja el a börtön falait, amikor az RTL Klub az új csatorna bevezetésén fog dolgozni. Az RTL2 fellendítése kiváló feladat lehet a hűvösről visszatérő színésznek.

„Nagy tervekkel készül az új szezonra az RTL Klub, ez nem csak az anyacsatornára, hanem az RTL2-re is vonatkozik. Az már eldőlt, hogy újra lesz Csillag születik, Lilu és Ördög Nóra vezetésével, de emellett előkészítés alatt áll egy másik nagy műsorfolyam is. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy ez valószínűleg egy zenés-táncos show lesz, elképzelhető, hogy a korábban nagyon sikeres Szombat esti lázat hozzák vissza. Kézenfekvő, hogy Stohl András ide tér majd vissza” – nyilatkozta a lapnak egy informátor.

A tényt, miszerint Stohl Andrásnak lesz helye az RTL Klubnál Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója is megerősítette.

„Műsortervekről nem szeretnék beszélni, de Stohl Andrást természetesen visszavárjuk” – nyilatkozta a Borsnak Kolosi Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik