Szórakozás

Kínos percek a színpadon: rámozdult a szinte pucér szexi dívára a sztár

Egy, a bájait alig takaró kezeslábasban fűtötte fel Jennifer Lopez a hangulatot, amitől kollégája szó szerint begerjedt.

Az American Music Awardsot megelőzően mindenkit az érdekelt, hogy miként fogja Marc Anthony kezelni a helyzetet, amikor volt neje, Jennifer Lopez megjelenik új táncos kedvesével. A nagy találkozás azonban egészen addig váratott magára, amíg J.Lo és Casper Smart színpadra nem lépett előadni az On the Floor című slágert, amit Jennifer azzal fűszerezett, hogy gyakorlatilag meztelen volt. A testét ugyanis csak egy kövekkel díszített átlátszó kezeslábas borította, míg új hódítása egy szál nadrágban ugrált mögötte. Az erotikával fűszerezett performansz azonban nem érte el a célját, és Marc a féltékenység legkisebb jelét sem mutatta.

Egy másik úriemberre azonban nagy hatással volt a szexi díva. Ugyanis amikor Pitbull csatlakozott Jenhez a színpadon, és közelebbi kapcsolatba került a világhírű hátsójával, igencsak heves izgalmi állapotba került, amit az ágaskodó nadrágja miatt nem tudott nagyon leplezni. De talán érthető ez a fiziológia reakció Lopez közelében.

Ha elmúltál 18 éves, ide kattitva nézheted meg, hogy miről is beszélünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik