Szórakozás

Őket küldték el az X-Faktorból

Az X-Faktor tegnapi adásában Tarány Tamás és a Rocktenors párbajozott, a további versenytől Geszti Péter csapatának kellett búcsúznia.

Egyéni produkciókkal és duettekkel készültek az X-Faktor énekesei az élő show-ra. Az egyéni dalok a természetet, az évszakokat idézték mondanivalójukban, hangulatukban. A duettekben nem mindennapos párosok alakultak: Muri Enikő Kocsis Tiborral, Kováts Vera Baricz Gergővel, a Rocktenors pedig Tarány Tamással adott elő egy dalt.

A hangulat felpezsdítéséről Király L. Norbert is gondoskodott: a tavalyi széria harmadik helyezettje ugyanis ezúttal visszatérhetett álmai színpadára.

A szavazatok összesítése után kiderült: Geszti Péter még versenyben lévő csapata, a Rocktenors, illetve Malek Miklós mentoráltja, Tarány Tamás kapta a legkevesebb voksot a nézőktől. A két nagyszerű párbajdal után a mentorok szavaztak, de csupán Geszti Péter szerette volna, ha az ő csapata folytathatja a versenyt. Az X-Faktor idei mezőnyétől így a Rocktenors búcsúzott, akik immár negyedszer párbajoztak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik