Szórakozás

Erotikus fotózás:ledobták ruháikat a TV2 sztárjai – Elégedetlen a fotós

Felcsapott fotósnak Alekosz. Az ÖsszeEsküvők lányai szexi pózokban és hiányos öltözékben álltak modellt a görög kamerája előtt.

Szexi pózokban, évszakoknak megfelelő stílusban fotózta Alekosz a Rezidencia arajelöltjeit egy készülő naptárhoz. A fiúk fantáziája azonnal beindult, a legszívesebben levetkőztették volna a lányokat.

A Rezidencia hölgylakóinak amúgy sincs már nagyon mit takargatniuk, hiszen a több mint két hónapos bent tartózkodásuk alatt ország-világ láthatta őket pucéron vagy fehérneműre vetkőzve. A lányok nem is szégyenlősködtek, a bevállalós Niko szőrös mellénykéje alatt nem viselt semmit, Dóra pedig Playboy-modellként profin pózolt.
A legkevesebbet Csenge mutatta magából, Renike pedig – szokás szerint – a fotózás közben is hisztizett, és a végeredménnyel sem volt elégedett. Mása komplexusairól beszélt, és hozzátette, a vicces díszlet őt is oldottabbá tette.

A fotós, Alekosz nem volt elégedett a lányokkal, azt kifogásolta, hogy a menyasszonyjelöltek nem hajtották végre az utasításait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik