Szórakozás

Gyűlöli Rubint Rékát Norbi édesanyja – Még az autóját is összekarcolja

Lépten-nyomon lejáratja menyét Schobert Norbi mamája. Az asszony a kezdetektől gyűlöli Rékát, és ezt nem is rejti véka alá. A fitneszguru Joshi Bharatnak öntötte ki a szívét.

Norbi arról beszélt a Fem3 kamerái előtt, hogy nem lehet maradéktalan a boldogsága, amíg élete két asszonya, a felesége és édesanyja között nem felhőtlen a viszony. Schobert mama ugyanis gyűlöli a menyét, és mindent megtesz annak  érdekében, hogy megkeserítse az életét.

“Igazából az a baja, hogy Rékának általam megadatott az az élet, ami neki sohasem. Talán az a gond, hogy elvett tőle engem. Megfertőzi az irigység a lelkét. Édesanyám csúnyákat mond rá, hülyeségeket talál ki és körbekarcolja az autóját. Lerakta az autót anyám háza elé, elment futni, visszajött és össze volt karcolva. A szomszéd mondta, hogy ki volt. Nem tudom megfejteni, miért csinálja. Ez gyűlölet. Réka az, aki mégis azt mondta számtalan év végén, karácsonykor ‘menj édesanyádért, hozd el’. Annyiszor nyitott, de mindig megtöri az, ha visszahallja, mit mondtak róla. Ezek nehéz dolgok, ez a mi karmánk, ezzel így kell élni” – mesélte el Norbi.

Az életmódtanácsadó szerint mamája a kezdetektől megpróbálja besározni Rékát:  “Amikor összeházasodtunk, anyám elmondta, hogy Rékának ennyi meg ennyi abortusza volt, egész Jászberény erről beszél, és nem lehet gyereke, mert meddő. Soha életében nem volt abortusza, és olyannyira nem meddő, hogy akár tíz gyereket is tudna szülni. Ráadásul Réka pont nem az a pasizós fajta nő. Milyen eszköz ez? Mindemellett anyám egy nagyon jó asszony, nagyon szeretem, csak ő lelki sérült, és ez minket is megsebez ” – nyilatkozta a fineszguru.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik