Szórakozás

Rubint Rékáék 5 millióra perlik rágalmazóikat

Felröppent a hír, miszerint Norbi és Réka elválnak. A házaspár azonban ezt cáfolta, a lapot pedig - amelyik ezt írta - milliókra perelik.

Válik a Réka-Norbi házaspár? – ezzel a címmel jelent meg egy internetes lapban egy cikk, mely szerint a fitneszpár már 20 napja eldöntötte, hogy vége a kapcsolatuknak, és elválnak.

Schoberték felháborítónak tartják, hogy válásukról cikkeznek, ugyanis legnagyobb gyermekük, Lara már általános iskolába jár, akit akár „ki is kezdhetnek” a többiek az effajta álhírek miatt.

„Tíz éve vagyunk együtt, soha a válás gondolata fel sem merült, olyan már volt, hogy összevesztünk, nézeteltérések is voltak, de imádjuk egymást” – nyilatkozta az Aktívnak Norbi.

A pár tavaly ugyan átélt egy nehezebb időszakot, amikor Réka akkor elköltözött a családi fészekből, a problémákat azonban később sikerült tisztázniuk, érzéseik pedig azóta csak erősödtek. Sőt, a házaspár elárulta, kéz a kézben szeretnének meghalni, és közös urnába kívánják elhelyezni a hamvaikat is.

A fitneszguru elsőként peren kívül szeretne 5 millió forintot kérni a „firkászoktól” a Tűzoltó utcai gyermekotthon vagy a Heim Pál Kórház számára. Ha mégsem sikerülne megállapodniuk a lappal, akkor perelnek, és ennél jóval többet kérnek. Azt mondják, természetesen azt is jótékony célra ajánlják fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik