Szórakozás

Schobert Norbertet is megkárosította Csábi Bettina

A fitneszguru a Tények műsorában mesélt arról, hogyan és miként került üzleti kapcsolatba Csábi Bettinával, aki őt is megkárosította.

Kedden futótűzként terjedt a hír, miszerint Csábi Bettina világhírű bokszolót őrizetbe vették több száz milliós adócsalás és okirat-hamisítás gyanújával. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az élsportoló ártatlannak vallja magát, és ígéri, mindent tisztázni fog a körülötte kialakult vádaskodásból.


Fotó: TV2

Azonban már most akad olyan károsult, aki vállalja, hogy Csábi Bettina és cége őt is megkárosította. Ilyen Schobert Norbert is, aki a Tényekben nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. „Öt évvel ezelőtt volt egy cég, ahol a férje volt az ügyvezető, ő pedig az egyik reklámarcunk” – mesélte Schobert Norbert a Tények stábjának. “Időközben a cégen belül tulajdonképpen konkurenciát csináltak ellenem, ki kellett válnom abból a cégből, és sajnos el is tűntek egy csomó pénzzel” – hangsúlyozta a fitneszguru, aki a gátlástalan üzleti húzás ellenére is aggódik Csábi Bettináért. Schobert Norbert a riportban is hangsúlyozta, hogy a kétgyerekes anyuka bizonyára most nehéz időszakon megy keresztül, ezért is aggódik érte.

Megkeresésünkre Schobert Norbert hasonló korrektséggel nyilatkozott az ügyről. „Ez már egy nagyon régi történet. Ezzel kapcsolatban mindent elmondtam, így nem szeretnék az ügyhöz semmit hozzáfűzni. Nem akarok egy másik ember nehéz sorsából hasznot húzni vagy hírnévre szert tenni” – mondta a Hír24-nek a megkárosított fitneszguru.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik