Szórakozás

Keresztes Ildikó válásáról pletykált az X-Faktor mentora

Öt év házasság után elválik férjétől az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó. Nagy Feró mindent kitálalt kapcsolatuk romlásáról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk huszonöt éves ismeretség, és ötévnyi házasság után elválik Keresztes Ildikó és Kicska László. Pedig a pár még az X-Faktor válogatásán is együtt mutatkozott, és úgy tűnt, minden rendben van közöttük. A boldogságot azonban legyűrték a problémák. Az énekesnő sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a kapcsolata megromlására vonatkozó híreket.

Nagy Feró azonban – aki mentortársainak is rendszeresen beszól – mindent elfecsegett a Borsnak Kersztes Ildikó kálváriájáról. A mentor elárulta, már két hete tudja, hogy a pár komoly problémákkal küzd.

“Ez katasztrófa Ildi számára, nagyon rosszkor jött neki, mert lelkileg megviseli az X-Faktor is. Várhatott volna a férje” – nyilatkozta a napilapnak. – „Pár hete tudok a problémáikról, egy huszonöt éves szerelemnek van ezzel vége, ami mindannyiunkat megviselne. Ha a környezetemben valaki szomorú, megpróbálok segíteni rajta, Ildivel is így van. Én vagyok az ő mentora, ha kicsit meg tudom nevettetni, az is jó, de az utóbbi időben már annak is örülök, ha egy mosolyt tudok csalni az arcára.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik