Szórakozás

Mentoráltja miatt válik Keresztes Ildikó? Ebből botrány lesz

Lehet, hogy az X-Faktot felfedezettje, Baricz Gergő miatt hagyta el férje Keresztes Ildikót? Egyesek ezt pletykálják, az érintettek azonban hallgatnak.


Fotó: cooltv.sajtoklub.tv

A napokban Ildikó és Gergő is nyíltan beszéltek arról a Borsban, hogy a szokásosnál szorosabb kapcsolat fűzi össze őket. Az énekesnő még azt is elmondta, hogy magánéleti problémáira a fiatal fiú adott neki tanácsot. Gergő talán éppen válságba került házassága kapcsán segített mentorának? Meglehet, Ildikó szerint ugyanis az énekespalánta sokkal bölcsebb, mint azt az életkora indokolná – ezért is lettek barátok.

Keresztest a korábbi széria egyik versenyzőjével is gyanúba keverték már a bulvárlapok. Akkor éppen Király L. Norbival hozták össze. Ezt a pletykát aztán mindenki cáfolta. Mindenesetre érdekes, hogy már nem először kaptak szárnyra Ildikóval kapcsolatban hasonló hírek. Talán túl közel engedi magához fiatal mentoráltjait, mely sokakban akkor is ellenszenvet válthat ki, ha a pletykáknak nincs igazságtartalmuk. Egy férjnek pedig különösen nehéz lehet feldolgozni a bennsőséges öleléseket, és az élő adásban, szeretett felesége szájából elhagzó pikáns megjegyzéseket.

Persze mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, így aztán mi is türelmesen várunk addig, amíg Kersztes Ildikóék úgy döntenek, feltárják, mitől is ment tönkre valójában a házasságuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik