Szórakozás

Nagyon kínos: örökre lejáratta magát a nagyképű magyar sztár – Neki lőttek

Kétségtelen, vannak médiasztárok, akik annyira lejáratták magukat, hogy nem sok keresnivalójuk van már a médiában. Természetesen itt is vannak fokozatok.

Vannak sztárok, akik gyakorlatilag büntetlenül megtehetnek bármit, míg mások a karrierjükkel fizetnek egy-egy kínos vagy botrányos mondatért, illetve cselekedetért. Legutóbb például Alekosz járatta le magát. Sokak szerint megbocsáthatatlan az, amit a valóságshow-hős művelt, vagyis, hogy mindenkin átgázolva szerződött el a konkurenciához. Azt már tudjuk, hogy súlyos anyagi következményei lesznek a lépésnek, ráadásul többé be sem teheti a lábát az RTL Klub székházába. Sokan most abban is biztosak, hogy sikere kérészéletű lesz, mivel a TV2-nek csak átmenetileg van szüksége a nagyképű VV-szereplőre. Lehet, hogy két szék közül végül a padlóra ül majd?

VV Eszterre is gyötrelmes napok várnak a villalét után. Talán csak ő, és a szerettei, rokonai nem ismerik be, hogy az ügyvédnő nem éppen hivatásához méltóan viselkedett ország-világ előtt. Mint tudjuk, már az ügyvédi kamara is vizsgálódik ez ügyben. Még az is elképzelhető, hogy végleg befellegzett jogászi karrierjének a villabeli dorbézolásokkal.

Talán emlékeznek még Mária Geronazzóra. A nagyszájú celebként is emlegetett nő egyébként sosem volt a nagyközönség szíve csücske, de aztán olyat tett, amivel végleg elásta magát. Kovi pornójában vállalt szerepet, ráadásul egyszerre tucatnyi férfit elégített ki kamerák előtt. A történtekről büszkén nyilatkozott a felvétel után egy kisriportban. Persze azóta sem hallani róla.

Benkő Dániel vetkőzése, és botrányos viselkedése is sokaknál kiverte a biztosítékot. Az egykori lantművészre nyomban rásütötték, hogy bekattant, de ő ezt nem bánja. Sőt bízik abban, hogy hamarosan visszatérhet a komolyzenei színpadokra.

Győzikéről is gondolhatunk bármit, tény, hogy pár éve még az ország kedvence volt. Mostanra azonban már sehol nem foglalkoztatják. Felesége, Bea asszony szerint sosem fogják magukról lemosni a bélyeget, amit a show miatt rájuk sütöttek. Aztán itt van még a legutóbbi adócsalási ügy is, mely, ha lehet, még tovább rontotta a pár imidzsét.

Egyesek szerint az sem véletlen, hogy mostanában Kiszel Tündéről sem sokat hallani. Az elmúlt években ő is alaposan lejáratta már magát, és mostanra már a legextrémebb dolgai sem érdekelnek senkit. Vagy legalább is csak keveseket.

Bár a színházi berkekben azt állítják, Stohl Andrást visszavárják, az tény, hogy a színész legutóbbi ügyével szintén sokat tett azért, hogy leírják. Piásan vezetni és kábítószerezni ugyanis még akkor sem dicsőség, ha az ember igazi gigasztár a saját kis hazájában. Egyesek szerint talán éppen Stohl az, aki szinte mindent megtehet, még sincs valódi következménye. Mert igaz, hogy leüli a büntetését, de aztán minden úgy folytatódhat tovább, mintha mi sem történt volna.

Talán mégiscsak van egy másik celeb is, akinek mindent szabad. Ezt suttogják Liptai Claudiával kapcsolatban is. A műsorvezető nyilvánosan hisztizhet, akkor dolgozik, amikor akar, anyaszült meztelenre vetkőzhet a Playboyban, sőt még nős, kisgyermekes férfiakba is belezúghat, és mindennek semmi negatív következménye sincs a számára. Ja, és ne feledkezzünk meg a rokkantkártyás parkolásáról sem. Vajon mi lehet a titka, miért szabad neki mindent? Valószínűleg sosem fogjuk megtudni.

 

Szavazzon, kommenteljen! Ön szerint ki az, aki a legjobban lejáratta magát a magyar médiaszereplők közül?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik