Szórakozás

Felbontotta eljegyzését Weisz Fanni

Szakított párjával a siket szépségkirálynő, Weisz Fanni. A lány úgy érezte túl sok dologban különböznek vőlegényével.

Véget ért Weisz Fanni, a siket szépségkirálynő és zenész párja kapcsolata. A lány váratlanul felbontotta eljegyzését– írja a Bors. Pedig a páros kapcsolata eddig kifejezetten idillinek látszott. A Dirty Slippers énekese, Lobó Szalóky Lázár nemrég egy fahídon kérte meg a lány kezét, aki azonnal igent mondott. Bár az esküvő dátumát nem tűzték ki, mindig úgy érezte, hogy ez a szerelem örökké tart. A pár egy közeli barátja a szakítás vaódi hátterében álló okokat is tudja.

„Fanni egy ideje úgy érezte, számos dolgot másképp látnak Lázárral, és intelligens, felnőtt ember módjára meg is beszélték ezeket. Az is bántotta, hogy érzése szerint túl sokszor ő volt az eszköz, hogy párja zenekara megjelenhessen az újságokban. Ennek ellenére is békében és tisztelettel váltak el egymástól” – nyilatkozta egy névtelenséget kérő ismerős.

Míg Fanni a napilap megkeresésére nem kívánta kommentálni az esetet, addig egykori párja kendőzetlenül mesélt kapcsolatuk alakulásáról.

„Egy hónappal ezelőtt Fanni kezdeményezte a szakítást, és nem tehettem mást, mint hogy elfogadtam” – nyilatkozta az énekes. „A rengeteg munkát már nem tudtuk összeegyeztetni a magánélettel. Szép volt, szép emlék marad, már a videoklip miatt is, amiben együtt szerepelhettünk. Azóta a munkába menekültem, így ennek a szerelemnek még biztos lesznek nyomai a következő számainkban” – mesélte őszintén Lobó Szalóky Lázár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik