Szórakozás

Apja halála napján lett királynő a siket szépség

Weisz Fanninak nemcsak vetélytársnőivel kell megküzdenie, hanem egy tragikus emlék sötét árnyékával is.

Weisz Fanni egyike annak a 24 lánynak, akik múlt héten bejutottak a TV2 A Szépségkirálynő 2011-es döntőjébe. Fanni nem mondható átlagos jelöltnek, ugyanis születése óta siket. Egy évvel ezelőtt, éppen azon a napon halt meg az édesapja, amikor őt siket szépségkirálynővé koronázták. Édesanyja csak másnap merte elmondani neki, hogy mi történt.

Fanni hatéves korától ritkán látta édesapját, anyukája egyedül nevelte őt és szintén siket testvérét, Gábort. A fiatal lány így a nagyapjára tekintett apukaként.

De nem Fanni az egyedüli a versenyzők között, aki fájdalmas titkot őriz a múltból. Regős Lili szintén egy a 24 döntős szépség közül. Lili két évvel ezelőtt már jelentkezett a szépségkirálynő választásra, akkor azonban nem került a legjobbak közé. Korábbi részvételét az is nehezítette, hogy éppen akkoriban szakított élete első nagy szerelmével, egy focistával, Bodnár Lászlóval, akit gázolás miatt egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. Lili végig kitartott mellette, végül azonban elfáradt a kapcsolatuk.

„Nem haragban váltunk el, leültünk, megbeszéltük a dolgokat és be kellett látnunk, hogy mint férfi és nő nem tudtunk együttműködni ebben a kapcsolatban” – nyilatkozta a fekete hajú szépség az Aktív.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik