Szórakozás

Döbbenetes fordulat: Keresztes Ildikó cáfolja a válást

Az X-Faktor mentora a Fókusz kamerái előtt tisztázta a magánéleti problémáival kapcsolatos híreszteléseket. A mentor állítja, nem válnak, csak válságban vannak.

Megelégelte a szárnyra kelt pletykákat Keresztes Ildikó, miszerint férjével már a válást fontolgatják. Az X-Faktor ítésze ezért a Fókusz kamerája elé állt, hogy tisztázza, mi igaz és mi nem a megjelent hírekből. Keresztes Ildikó úgy érzi, számtalan álhír kapott szárnyra az utóbbi időben házasságának alakulásával kapcsolatosan. Az egyetlen női mentor elismeri, hogy jelenleg nehézségekkel küzd párkapcsolata, azonban úgy érzi, mindez természetes, hiszen ő és Kicska László huszonöt éve alkotnak egy párt, és öt éve élnek házasságban. Így ennyi idő után szinte természetes, hogy egy kapcsolatban mélységet és magasságot egyaránt megjárnak. A mentor úgy érzi, házassága most egy nehezebb periódusba lépett. Azonban az okokat és a probléma hátterében húzódó nehézségeket nem firtatta az RTL Klub képernyőse.

<

Az X-Faktor ítésze szerint mindez kettőjükre tartozik, ezért nem szeretne többet nyilatkozni a magánéletéről. Az énekesnő most inkább az X-Faktorra koncentrál, s azon dolgozik, hogy mentoráltja, Baricz Gergő a legjobb formáját nyújtsa a hétvégi megmérettetésen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik