Szórakozás

Lebuktatták: gyógyszerfüggő a TV2 dögös sztárja

Éva és Erzsók vitájától zengett az ÖsszeEsküvők Rezidenciája a minap. Az anyósjelöltek mindennek elmondták egymást, majd a testneveléstanárnő zokogva panaszkodott a többieknek.

Ismét elszabadult a pokol a TV2 valóságshow-jában. Ezúttal azonban nem Alekoszék szították a kedélyeket, hanem Éva és Erzsók esett egymásnak. A botoxmaminak is gúnyolt Éva azért kötött bele a testneveléstanárnőbe, mert szerinte csúnyán viselkedett Renikével. (A menyasszonyjelölteknek csirkét kellett kopasztaniuk, ám Reni, mivel undorodik a szárnyasoktól nem végezte el a feladatot.)


Fotó: TV2

A játék kezdetétől harciasan viselkedő anyósjelöltek vitája persze gyorsan túlment a csirkepucoláson. “Azért nincs melletted senki, mert mindenkit elmarsz magad mellől” – vágta az özvegy Éva fejéhez Erzsók. Ricsi édesanyja pedig azt bizonygatta, hogy játékostársa sunyi és alattomos. Erzsók a tőle megszokott katonás stílusban osztotta Évát, aztán összeomlott, és az ágya szélén ülve zokogott. Szilo mamáját Marci és Vája vigasztalta, akik köztudottan nem rajonganak Éváért.

Erzsók egyébként a műsor elejétől kezdve gyakran pityereg, férje Tivadar korábban a Hír24-nek elmondta, betegsége (az asszonynál évekkel ezelőtt mellrákot diagnosztizáltak) miatt érzékenyebb az átlagosnál. A testneveléstanárnő később a vallomásszobában is kifakadt: “Nekem az olyan ember nem beszélhet, aki minden éjszaka nyugtatózza magát” – jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik