Szórakozás

Ki akarják csinálni a TV2 gusztustalan sztárját – takarodjon?

Petíció készült Marci ellen. Nézők százai fordultak el az ajkai fiútól. Örömmel nyugtázzuk: a köpködés és a káromkodás mégsem menő.


Fotó: TV2

Petíciót fogalmaztak Marián ellendrukkerei. Az ÖsszeEsküvők szereplőjét egyre többen szeretnék a Rezidencián kívül látni. “A TV2 ígéretéhez híven zárja ki Marcit a műsorból mert sorozatosan szabályt szegett! Viselkedése tűrhetetlen!” – olvashatjuk a beadványban. “Mindenki tegye ki a saját üzifalára, ne hagyjuk magunkat! Marci nem tartózkodott a mocskolódástól és a szabályszegéstől! A csatorna vezetésének szavahihetősége megkérdőjeleződött! Meddig kell még eltűrni ezt a fertőt a képernyőn? Küldjük őket haza!” – teszi hozzá egy néző.

A petíció szerzői úgy vélik, a játék szabályait a Héjássy fiú sorozatosan áthágja, gusztusatlanul és trágár módon viselkedik, amiért elvileg kizárás járna. A minap, amikor Nikót leköpte is csak “elzárást” kapott, amivel nagyon sok néző nem ért egyet.

A műsor követői és a valóságshow szereplői becsapottnak érzik magukat. Úgy érzik, igazságtalan, hogy Marci – akinek kizárás járna – Rezidencián kívül is kereshet lányt, amíg a szingli csajoknak ezt a lehetőséget nem ajánlották fel.

Kérdés, vajon ezek után lép-e, és mit a csatorna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik