Szórakozás

Őrjöngött az RTL Klub exsztárja: nem kapott piát

Hatalmasat balhézott egymással Ricsi és Alekosz. A görög nem bírta megemészteni, hogy alkohol nélkül kell eltöltenie az estét.

Amióta Alekosz és mamája, Vája a Rezidenciára költözött, az eddiginél is jobban felkavarodott a lakók korábban sem nyugodt élete. Marci és Kati mama kivételével barátok és “ellenségek” fogtak össze a görög valóságshow-nyertes ellen, és egy emberként gyűlölik Alekékat. (Nem csupán a viselkedésük miatt vivták ki a többiek ellenszenvét, azt is nehezményezik, hogy a görög csődörnek titulált férfi is egyenlő eséllyel indul a nyereményért.)


Fotó: TV2

Az RTL Klub egykori sztárja a minap Ricsivel rúgta össze a port. A fiú úgy gondolta, a legjobban azzal tudja megleckéztetni ellenfelét, ha eltünteti a Rezidenciára rendelt italát. Az alkoholt talán túlságosan is kedvelő Alekosz, amikor észrevette, nem lesz mitől lerészegednie, teljesen kikelt magából. A vitába Vája asszony is beszállt, és hosszú percekig fejhangon visított.

Nos, úgy tűnik, az alkoholvita kibékíthetetlen ellentétet eredményezett a két srác között: Alekosz ki is fejtette, szeretné a Rezidencián kívül látni Ricsit. A játékosok között el is kezdődött az esélylatolgatás, vajon milyen eredménnyel zárulna egy Éva-Ricsi – Vája-Alekosz összecsapás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik