Szórakozás

Szereti kínozni a nőket az RTL-es? – Sebestyén Balázs mindenkinek beszólt

Sebestyén Balázs elemében volt tegnap este, több VV játékosnak is beszólt. Többek között kijelentette, szerinte Attila szereti kínozni a nőket, így Kingát is.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Úgy tűnik, hogy Attila és Kinga kapcsolata végérvényesen megromlott. Sebestyén Balázs úgy véli, az összeférhetetlen fiú egyszerűen örömét leli abban, hogy kínozhatja a nőket. Ha ez igaz, akkor tegnap jó napja volt, ugyanis a szőke táncpartnere kiborult és zokogott. Attila ugyan azt állítja, most először megsajnálta Kingát. A lány ugyanis nagyon kibukott amiatt, hogy nem mehet haza szüleihez. Sebestyén Balázs azonban nem sajnálatot, hanem örömet vélt felfedezni Attila szemében. Igaza lehet a műsorvezetőnek?

Balázs egyébként tegnap este tényleg elemében volt, nem csak Attilának szólt be, osztott rendesen mindenkit. Shadi kiesését kommentálva kijelentette: mondhatná, hogy kár a fiúért, de nem akar hazudni. Ezzel az álláspontjával egyébként nincs egyedül, többek között a villa összeférhetetlen alakjai, Péter és Attila is örvendeztek Shadi kiesésének.

A műsorvezető csípős nyelvét Fecón is köszörülte. Miután a Dumagép odaadta szerencsenyakláncát Shadinak, Balázs gúnyosan megjegyezte, Fecó ezzel a lépésével elbukott 20 deka bizsut.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik