Szórakozás

Stohl buktatja meg az RTL Klub nagyképű sztárját?

Front van. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy hirtelen minden celebre rájött az őszinteség. Nagy vallomásukat pedig mindannyian könyvbe foglalják, mellyel nyilván aratni is szeretnének.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A könyvíró celebek gyorsasági versenyét Stohl András nyerte meg. Jól sikerült az időzítés. Amint a színész betette lábát a Kozma utcai gyűjtőbe, már kint is volt az életét taglaló könyv. Természetesen mindenki arra számít, hogy a kötetet úgy viszik majd, mint a cukrot, főleg, hogy jó kis botrányt is kavartak már körülötte.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Olivér viszont úgy tűnik, eléggé megszívta. Hiába sietett saját, szintén botrányosnak szánt könyvével, már csak nyomolvasóval láthatta az előtte loholó Bucit. Az ex-villalakó persze láthatóan nem adja fel, mindenhol szajkózza, hogy az ő könyvéből milyen sokat lehet okulni, ezért bizony érdemes megvenni. Az írás egyébként izgalmasnak tűnik, a Hír24-hez eljutott részletek például tökéletesen megállják a helyüket. Az más kérdés, hogy nagy kiadó híján viszonylag kis nyilvánosságot kap a kötet.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Olivér kötetéhez hasonló jövőt jósolnak Alekosz irományának is, amely ráadásul csak november elején jelenik meg. Ez már önmagában is elég ciki, hiszen a könyvnek lassan már egyáltalán nincs aktualitása, a penészszagú dolgokat pedig nagyon nem kedvelik az emberek. Gondoljunk csak bele: ki kíváncsi a VV4-re, amikor javában dübörög a VV5?! És akkor a Stohl-könyvről, na meg a loholó Olivérről már korábban tettünk említést…

Összevetve mindent nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan alakul a celebkönyv-piac, és ki lesz a következő híresség, aki bepróbálkozik egy önéletrajzi könyvvel, mert még hisz a csodákban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik