Szórakozás

Reggeltől estig égették a TV2 butuska sztárját

Reggel Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrtko, este Majka csinált bolondot az ÖsszeEsküvőkből kiesett Mónikából. A tévéseknek nem volt nehéz dolguk.

Eddig sem az eszéért szerettük ÖsszeEsküvők Mónikát, aki a minap reggel a Mokkában vendégeskedett. A játékból pénteken kiesett lányt Demcsák Zsuzsa és Vujity Tvrto faggatta, a szőkeség viszont nem nagyon tudta felvenni a beszélgetés fonalát.

A két műsorvezetőt az érdekelte, hogy a riporteri álmokat dédelgető Mónika mit kérdezne Matolcsy Györgytől az IMF-hitellel kapcsolatban (az aznap reggeli Mokkának ez volt a vezértémája). A lány eleinte csupán annyit nyögött ki, hogy “öööö”… aztán folytatta: “hát, ööö ,megkérdezném tőle, hogy mi a véleménye erről a dologról, és hogy mit adna rám”. (Mármint ruhát.)
Miközben Tvrtko majd leesett a székről, úgy nevetett, Demcsák Zsuzsa szolid kuncogás mellett tovább forszírozta a témát. “Hát, ezt most nem nagyon értem… na mindegy…”  – tette hozzá.

A videót sajnos nem tudjuk megtekintésre ajánlani, mert ahogy felkerült, már le is vették a TV2 honlapjáról. Kérdés: miért?

Ugyanezen a napon este Móni az éjszakai Esküdj!-ben is vendégeskedett, ahol bővebben kifejthette, hogy mielőtt gyerekeket szülne, riporterkedni szeretne, illetve  – a már a Rezidencián is sokat emlegetett – hobbikávézót nyitna (leendő pasija pénzén). Az enyhén szólva sem pengeagyú szöszke azzal indokolta munkaálmait, hogy nem szeretne otthon unatkozni és leendő párját kétpercenként hívogatni, amíg a férfi dolgozik. Mónika érdekes pályaválasztási motivációját Majka is kommentálta, miszerint “nem úgy van ez”, ahogy a lány elképzeli.
Ennek apropóján Hunter S. Thompsonról, a híres újság- és szépíróról (az ő könyvéből készítették a Félelem és reszketés Las Vegasban című filmet) tartott kiselőadást a műsorvezető Móninak, aki persze most sem tudta, kiről is van szó. Thompson szelleme a túlvilágról üzent a “kezdő riporternek”, azt tanácsolta, hogy bátran használja – egyebek híján –  testi adottságait az előrejutásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik