Szórakozás

Lejáratja magát a TV2 sztárja – nagyon kínos, ami történt

Sem kicsiben, sem nagyban nincs a helyzet magaslatán újabban a TV2. Elrontott feliratok, unalmas, elnyűtt sztárok teszik egyre nézhetetlenebbé a csatorna műsorait.

Nem először szórakoztatja nézőit a TV2 hibásan képernyőre került feliratokkal. Mint már megírtuk, néhány hete az ÖsszeEsküvők pénteki összecsapásánál a százalékokat mutató “táblán” csúsztak el a nevek. A visszajutásért harcoló lányok egyike, Enikő arcképe alá az előző heti vesztes összecsapó Zsanett neve került. A nézők és a műsorvezetők is felfigyeltek a bakira, ám az utóbbiak nem tették szóvá az elírást, csak az arcukra kiülő döbbenet árulta el, hogy látják, valami nem stimmel.

Persze ilyen és ehhez hasonló hiba egyszer-egyszer belefér a “műsorgyárak” életébe, ám a TV2-nél újabban megszaporodtak az ilyen jellegű tévedések. Nemrégiben az Aktív adásában Papp Gergő felkonferáló szövege alatt váltótársa, Gombos Edina neve díszelgett, majd a meteorológus Németh Lajos bukkant fel Gaál Noémi álnéven a képernyőn.

Ezek a bakik nyilvánvalóan inkább viccesek, mint értelemzavaróak, de egy valamit mégiscsak megkérdőjeleznek, mégpedig a profizmust. A TV2 munkatársai pedig nem csak kicsiben hibáznak, az úgynevezett csatornadöntések is megkérdőjelezhetőek, mint például Alekosz ÖsszeEsküvőkben való szerepeltetése. A nézettség (vagyis: annak hiánya) pedig magáért beszél. Ráadásul, ami két hétig csak szóbeszéd tárgya volt, már nem titok: az anyósos reality producere nem elégedett a konkurenciától elcsábított egykori valóságshow-nyertes “teljesítményével”. Nos, Alekosz olyan, amilyen, bicskanyitogató, menekülési kényszert kiváltó stílusa eddig sem volt kérdéses, a rejtély inkább az, miért a másik csatorna elhasznált sztárjában látta a TV2 a megváltást. Nos, ez nagyobb dilettantizmusra vall, mint egy elrontott felirat, amin időjárás-jelentés alatt  legalább jókat kuncoghatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik