Szórakozás

Ezen spórolna a TV2? Újabb alekoszos ÖsszeEsküvés-elmélet

Összejöhet még Mása és Alekosz? A nő győzelmével ugyanis nagyot spórolna a TV2. Kérdés azonban: kinek kell az asszony úgy, hogy férjezettként semmiképpen sem kaphatja meg a főnyereményt.

A hírek szerint Alekosz Mását megismerni ment be a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorába. A feltételezésnek csupán annyi alapja van, hogy a görög a rezidenciabeli első éjszakáját Mása ágyában töltötte, majd arról beszélt, milyen mélyen érez a nő iránt. Alek és a kisgyermekes anyuka között ugyan nem történt semmi, de máris lehetséges párként emlegették őket.

Az “összeesküvés-elméletek” egyike szerint a csatorna óhaja volt, hogy Alekosz Másának udvaroljon, és ennek a stratégiának volt a része az is, hogy a férjezett nő negyedszerre is visszament az ÖsszeCsapásról. Akik ezt vallják, a műsor producerének Esküdj!-beli nyilatkozatára támaszkodnak: “Én drukkolok, hogy Mása nyerjen, hiszen nem kap se lakást, se kocsit, se pénzt” – viccelődött az ismert televíziós.

Fotó: TV2

Az idő múlásával azonban egyre inkább látni, hogy az Alekosz-Mása románcból nem lesz semmi. A görög egyre ellenszenvesebb a bentieknek, ráadásul folyamatosan kritizálja is az őt elutasító lányokat, akiket nemes egyszerűséggel “fapadosnak” nevezett.

A műsor alakulását látva, pillanatnyilag nemcsak Mása és Alekosz közös románcára nincs sok esély, hiszen a görög és Marián a hétvégén “nőszerző körútra” indultak a pesti éjszakába. Marci választottja nem aratott sikert, így az ajkai fiú kijelentette, a szőke lányt nem szeretné visszahívni a Rezidenciára. Alekosz azonban a vörös Dórát vitte magával, aki tegnap este be is költözött a Rezidenciába. A Playboy-nyuszi nem titkolja, szeretné megnyerni a versenyt, így valószínűleg nem rúgja ki az ágyából a görög csődört, aki már most azt nyilatkozta, szerelmes a lányba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik