Szórakozás

Lehull a lepel: egy baki miatt esett ki az RTL műsorából?

A 19 éves énekes produkciójának elején nem nyílt ki a LED-fal, de nem akar másra vagy a technikára mutogatni, amiért kiesett. Nem csügged, mint ahogy mentora, Keresztes sem, aki biztosra veszi, a fiatal tehetség fényes karriert fut majd be.

Szombaton este bulislágerekkel léptek színpadra az X-Faktor versenyzői. Ezúttal a műsor végén Kocsis Tibornak és Lil. C-nek kellett megküzdenie a továbbjutásért. A Párbajdalok során azonban hiba csúszott a profi gépezetbe, s ez a kis malőr megzavarta a produkciót. Ugyanis Lil. C szerint az, hogy a LED-fal az utolsó pillanatban nem nyílt szét, hozzájárult ahhoz, hogy nem úgy sikerült az első produkciója, ahogyan ő szerette volna. Nem is csoda, ha megzavarta a technikai baki, hiszen nem nyílt ki a speciális ajtó, amelyen át a színpadra kellett volna lépnie.

“Sokan félreértették, mikor a párbajdalomnál végigsimítottam a falon. Nem búcsúztam, az egy “köszi szépen, fal” simítás volt. Úgy voltam vele, hogy csak azért is megmutatom, igenis a versenyben a helyem. Nem sikerült. Ennek ellenére az éneklést soha nem hagyom abba, mint ahogy a táncot sem” – nyilatkozta a Hír24-nek a táncoslábú énekes.



Keresztes Ildikó nagyon büszke mentoráltjára, szerinte Lil. C a tehetségkutatónak köszönhetően olyan arcát is meg tudta mutatni, amiről talán maga sem gondolta volna, hogy létezik.

“Úgy gondolom, ha távozni kell egy műsorból, akkor azt úgy kell megtenni, ahogy Lil. C. Láttam rajta, hogy picit megzavarta a fal, de profi előadó lévén remekül megoldotta a feladatot, és fantasztikusan elénekelte a párbajdalt. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen komplett előadóművésszel dolgozhattam, és arra is, hogy sikerült olyan tartalékokat előhoznunk belőle, amire még ő is rácsodálkozott. A swing-esten például kivételesen jót alakított” – mondta könnyes szemmel Keresztes.



Az X-Faktor női mentora szerint Lil. C született tehetség, akinek a színpadon a helye. Biztos benne, hogy nem most láttuk és hallottuk utoljára a fiatal énekest.

“Ő egzotikum Magyarországon. A mi szakmánknak pont az a lényege, hogy legyél valamivel más, mint a többiek, legyél összetéveszthetetlen. Benne megvan ez a plusz, ő tényleg egy unikum. Rengeteg rajongója van, a tinilányok imádják, fergeteges bulikat fog csapni, és számtalan fellépése lesz. Ez biztos. Én mindenben támogatni fogom, és továbbra is mellette leszek” – tette hozzá szomorúan a mentor, aki most minden erejével azon lesz, hogy egyetlen, bent maradt versenyzőjével, Baricz Gergővel eljussanak a végsőkig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik