Szórakozás

Hatalmas meglepetésre készülnek az X-Faktor sztárjai

Egy szerencsés lurkó találkozhat az igazi finn Mikulással és átadhatja neki kívánságlistáját.

Úgy tűnik, a 2010-es X-Faktor énekesei számára valóban nincs lehetetlen. Vastag Csaba, testvére, Tamás és Király L. Norbi úgy döntöttek, hogy valóra váltják egy rajongójuk álmát, és egészen a mesés Lappföldig, a Télapó „rezidenciájába” repítik, hogy személyesen győződjön meg a piros köpenyes, fehér szakállú Joulupukki vendégszeretetéről.

„Nagyon Fontos! Kedves Barátaim! A Télapó megkérte Tomit, Norbit és engem, hogy válasszunk ki 3 gyerkőcöt, akik közül egyet meghív Finnországba magához! Csak fel kell énekelni egy kis dalt, és az arról készített videót vasárnapig elküldeni a karacsony@rtalent.hu címre !!! Ez az igazi Télapó hívása! Egy gyerek a Télapó vendége lesz! Hat-tíz éves gyerekeknek szól a lehetőség!” – írta hivatalos Facebook-oldalán a tavalyi széria győztese, Vastag Csaba.

A tehetségkutató felfedezettjei a Hír24-nek elárulták, ötletes és elsöprő produkciókat várnak. Már most rengeteg felvétel érkezett a megadott e-mail címre, így biztosak benne, hogy nem lesz könnyű a választás.

„Nincs konkrétum, hogy mit szeretnénk, vagy mit nem szeretnénk látni. Inkább az kell, hogy elsöprő, édes és megnyerő legyen. Szerintem lesznek nagy vitáink a srácokkal, de végső szót úgyis a Télapó mondja majd ki” – nyilatkozta mosolyogva Király L. Norbi.

Az énekesek fellépéseik és rengeteg elfoglaltságuk miatt sajnos nem tudnak a kis dalospacsirtával tartani, de bíznak abban, hogy kellemesen telik majd számára a lappföldi vakáció.

„A rengeteg program nem teszi lehetővé, hogy mi is meglátogassuk a Télapót, de remélem, hogy az élménybeszámoló a szerencsés kis sráctól vagy lánytól, kárpótol majd minket. Kívánom, hogy érezze jól magát, és élvezze ki, hogy találkozhat a Télapóval” – üzeni a Hír24-en keresztül a leendő nyertesnek az idősebb Vastag testvér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik