Szórakozás

Borzalmas bejelentés: halálos betegséggel küzd a sztár

A korábbi hírekkel ellentétben, sokkal komolyabb baja van a Bee Geeses Robin Gibb-nek, ugyanis májrákkal küzd.

Az elmúlt hónapokban többször is kórházba kellett szállítani Robin Gibbet, és a rajongói attól tartottak, hogy vele is bélcsavarodás fog végezni, mint ikertestvérével, Maurice-szal. Azonban a baj sokkal nagyobb, mint bátyja esetében volt. A hatvanegy esztendős legenda máját ugyanis megtámadta rák. A rosszindulatú daganatot hónapokkal ezelőtt fedezték fel, de eddig titkolta betegségét Robin. Bár a súlyvesztése miatt sokan sejtették, hogy nagyon megromolhatott az egészsége.

A Bee Gees egykori tagja állítólag már menthetetlen, és rendkívül rossz állapotban van. Kedden mentőt is kellett hozzá hívni, de pár óra után kiengedték, mert nem tudtak segíteni rajta, csak a fájdalmain enyhíteni egy kicsit. Jelenleg otthon próbál erőt gyűjteni a csatához, amit a hírek szerint már most elveszített.

Gibb tavaly és idén már többször is a halál torkába került. Először neki is bélcsavarodása lett, és alig pár percen múlott az élete. Aztán idén áprilisban a gyomrával adódtak problémák, majd októberben hasnyálmirigy-gyulladás miatt tartották kórházban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik